Zuid-Engeland

Reisgids voor Kent, Sussex, Surrey en Hampshire

Dit boek is het resultaat van ruim veertig jaar reizen naar Zuidoost-Engeland. Ik vertel in dit boek over de mooiste bestemmingen in de graafschappen Kent, East Sussex, West Sussex, Surrey, Hampshire en het eiland Wight. Twee honderd bezienswaardigheden die je moet hebben gezien! Plus tips voor eten en drinken, en slapen! En omdat het oog ook wat wil, staan in dit boek welgeteld 425 foto’s.
Zuidoost-Engeland is een fantastische en gevarieerde vakantiebestemming en, afhankelijk van waar je woont, zelfs de bestemming voor een daguitstap!

Deze reisgids over Engeland is overal te koop.

Heb je zelf tips voor deze regio: laat ze me weten via de contactpagina!

Week lang te gast bij Michel Follet op Eclips TV!

In de week van 25 juni ben ik elke dag te gast in de talkshow Aan het juiste adres van Michel Follet op Eclips TV. Het programma wordt uitgezonden om 11, 17 en 19.25 uur en is te bekijken op kanaal 40 (Telenet) en kanaal 109 (Proximus TV).

Boekvoorstelling in Standaard Boekhandel Dok Noord in Gent
Boek over Zuid-Engeland op AVS

De regionale televisiezender AVS zond op 29 mei in zijn journaal een item uit over Zuid-Engeland, het nieuwe boek van Dirk Musschoot.

Reisgids Zuid-Engeland in de kranten!

Op zaterdag 26 mei besteedden de kranten Het Nieuwsblad-De Gentenaar, Gazet van Antwerpen en Belang van Limburg ruim aandacht aan mijn nieuwe boek.

Zal ik je even warm maken voor Zuidoost-Engeland?

Boek